Arkadaşlar şurda yakın zamandır üyeyim, forumda onlarca dolandırılma konuları gördüm (istemsizce popüler konularda vs.)
Arkadaşlar forumda dolandırılmanız, yönetimin suçu değil! Neden herkes onlara yükleniyor anlamıyorum. Gerçekten bunu yazma gereği duydum..
Ben en az 20 tane Ticaret yapılabilen YABANCIforumlarda üyeyim ve yıllardır ticaret yapıyorum, bu ticaret yaptığım forumlarda inanın üye olup direk satış yapabiliyorsunuz.
Belki bazı istisnalarda 3 5 USD ödeyip premium alıp açabiliyorsunuz konu. Ama ben daha kimsenin yönetimi suçladığını görmedim!
Üstüne üstelik yönetime destek çıkıyorlar nasıl daha aza indirebiliriz gibi. Ayrıca öyle kimlik onayı vsvs asla yok. Sadece ticaret puanları ile işliyor al-ver Üyeler arasındaki güvenle alakalı.
Herkes kendince birşey geliştiriyor, mesela; Birşey almadan önce Arayıp konuşmak, ürün alıyorsa eğer ürünün resmi ile birlikte bugünün tarihi saati ve ürün resmi aynı karede olması, aynı şekilde aynı ürünle video tarih saatli vs. Mesela crypto transferlerinde Forum içerisinde Middle Man'ler bulunuyor ve aracılık yapıyorlar.( ÇOK ÇOK ÇOK GÜVENİLİR ÜYELER) ve komisyon alıyorlar gibi düşünün.
Bence artık yönetimi kimse suçlamamalı, herkes kendisi dikkatli olmalı.
Gerçekten içim el vermedi, ben burada kimseyi savunmuyorum tanımıyorum, işimi yapıp geçiyorum. Ama bu beni rahatsız etti içimde kalacağına herkes bilsin istedim.