Account satışları ile çok fazla trade puanı kasılıyor bir ara bende düşündüm , dedim acaba hesap satarak trade mi kassam diye ama insanın karakteri önemli dediğiniz gibi , burada amacı ************** olmayan insanların trade e çok ihtiyacı yok. Ama bi iş yaptıracağımız zaman, karşı tarafın trade sizden yüksek olduğunda önce ödemeyi yapıyoruz , sonra da bekliyoruz karşı ne zaman yapıcak işi diye, acaba dolandırıldık mı diye düşünüyoruz. ( Örnek veriyorum herkes için aynısını düşünmüyorum ama 297 trade i olan biri tarafından başıma geldi.) Adamın TC sini alsak eşinin dostunun adıyla kayıt oluyor. Alt limit 50 TL olsa , bu sefer de şu olabilir adam 20 TL lik işlem yapsa bile trade isteyebilir , 5 adet sattım diyebilir. Bir nebze de olsa yavaştır tabiki, daha komplike bir sistem nasıl olur diye düşünüyorum. Şöyle bir sistem olsa , atıyorum 200-300-500-1000 TL ++ gibi rakamlar ile satış yapan forum üyelerine r10 ' a bağlı bir güvence kasaları olsa, bir olaya karıştıkların da yönetim mağduriyeti o şekilde çözmeye çalışsa, adamın içeri de 10 bini olursa eğer 300 400 için milleti dolan- dıramaz. Bir caydırıcılığı olabilir. Ama o miktarları da herkes veremeyebilir. Bu işi alım yapanlar için değil de satış yapanlar için düşünülebilir yada geliştirilebilir.