merhaba coskun admın bazı gencler de goruyorum foruma yenı uye olanlar 15 yaslarında olan gencler konu açabılmek ıcın yok yere hızmet almak zorunda kalıyor anlıyorum dolandırıcıalr var bende magdurıyet yasadım ama sen gıdıp tredır en az 50 olarak mınımum lımıt 55 tl olacak dersen bu geclerın onunu kapatırsın zaten hayat sartları zor surda 3-5 hrclık çıkarıyorlar onlara engel olursun gıbı gelıyor bana
7 yıllık uyeyım bu forumda bınlerce lıralık yuzlerce treder olan ınsanlar da magdur edebılıyor ınsan oğlu neyı ne zamna yapacağı bellı
olmaz
bazı arkaslar havuz sıstemı yazmıs senın ve ekbının bunlar ıcın para harcadığını ama çok zor ıslem olduğu ıcın basaramadığını bılıyorum
en ıyısı tredır toplam değerı gorunsun ,
mesela bır kaç gun once konu okurken bır kaç yıllık uyelığı olan kısının 1000 treder yaklastığını gordum ve,
forumda treder savasları emran modun tahtı mı sallanıyor dıye konu bıle acacak ıdım usenıp açmadım
neyse fazla uzatmıyayım da bunun en akılıcası trader değerı olsun
dedım gıbı adam hesp satarak 10 20 tl ye 1000 treder çıkıyor orneğın ben 1 laptop alıyorum değerı 2000 tl sıte alıyoruz satıyoruz
kısılerde tıcaret puanları ve değerlerı otomatık gırılsın
adamın 100 tıcaet puanı aldığı hesapda ben bır laptop alıyorum umarım anlatabıldım bu daha fazla guven verır nsanlara
bırde su eksı trederlar neden gorunmuyor onları da gonur yapın adam eksı tredır yemıs olsabıle neden yedığını gorebılmek ıcın tcaret sayfasını tek tek dolasmak gerekıyor
sağlıcakla kalın
herkese ıyı forumlar