YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz havuz sistemi istiyoruz Coşkun Bey, dolandırıcılığın önüne bu şekilde zor geçilir.

Bu ülkede Kargo İrsaliye Faturasıyla birlikte gönderilen SOMUT (fiziki) ürünlerde bile Güvenli E-Ticaret ile yapılan işlemlerde dahi %20 %30 üzeri sorunlar yaşanıyor.
Geçen hafta bir yakınım orjinal diye Trendyol Dolap'tan bir ürün aldı sahte çıktı. Get ile satılan saatlerin çoğu sahte..
Bizim sektörlerde ortada fiziki bir ürün yok herşey soyut, dijital. acaba Pazaryeri, Havuz sistemi, GET vb. aktif ettiğimiz zaman ne sorunlar yaşanacak?
Ve Birçok kişi masraflar için %10 %15 komisyon kesilmesini, ekstra kazancından olmayı göze alarak bu sisteme dahil olmak isteyek mi?

Kısacası herşey havuz sistemi de değil. insanların amacı ve niyeti önemli, karakteri önemli..

Havuz sistemi açıldığı zaman yaşanılacak olan bazı sorunları şimdiden ön görebiliyorum. Diğer platformlar Pazaryeri felan yapsında hep birlikte seyredelim;
  • Hizmeti tam olarak istediğim gibi yapmadı kontrol edememiştim şikayetçiyim, paramı geri istiyorum ( tabi kodları ve yedeği almış olacak )
  • Yaptığı site 3 ay sonra hacklendi, şikayetçiyim paramı iade etsinler.
  • İstediğim logo böyle değildi X ya da XX defa daha revize istiyorum
  • Verilen Lisans bozuk çıktı/çalıntı çıktı
  • Yazılımda çok fazla eksiklikler mevcut bize teslim ederken tam TEST edememiştik kullanıcıdan ve aracı olduğunuz için sizden şikayetçiyim
  • Belki yukarıdaki şekilde 1000+ farklı sıkıntı görebiliriz..

Havuz sistemini yapmayı bizde istiyoruz. Bizim için Görsel ve yazılım kısmı en fazla 1 ayımızı alır. Asıl mesele Bunun için ciddi bir ofis, ciddi bir çalışan personel sayısı, ön muhasebe, callcenter ve iyi bir komisyon tutarı belirlenmeli + hukuki durumlar için ciddi sözleşmeler, danışmanlıklar hazırlanmalı..