Sayın yönetici daha önceden sanırım yoktu bir kişinin ticaret yapabilmesi için en az 10 trade sayısı olması lazım. (5 arkadaş buluyor ticaret yapmadan puan göndertiyor) Trade fiyatına gelirsek 10 evet eskide kaldı 20 lira olabilir. Alt taban fiyatları da 20'ye çekilebilir veya 10 lirada kalabilir.
Son olarak bu yorum çok fazla ciddiye alınmayacak ama daha önce defalarca moderatörler ile iletişime geçtim konu açtım ama hiçbir sonuç alamadım. Account wordpress kategorilerinde satılan kendisine ait olmayan temalar ve eklentiler için ajans veya genişletilmiş lisansı bulunan hizmetlere taban puanı getirilmeli. Ben de bu forumun bir parçasıyım ama herkes kafasına göre fiyat belirliyor yılda 2500-3000 lira verdiğim yazılımı adam şaka gibi 10-20 liraya satıyor. Fatura kesiyor mu desen o da ortada yok.... Sadece tekli bir yazılımın fiyatı 40-60 dolar civarında en az 50 lira istemek çok değil.
Bu tür hizmetler için minumum tutar 50 TL olmalı. Zaten yazılımların maliyeti ortalama 15-20 lira birde KDV eklendiğinde fiyat 25-30'u buluyor Bu tür adamlar genelde 5-10 lira kazanmak için böyle bir şey yapıyor ve diğer satıcıların ev geçindirdiğini okuduğunu bilmiyor...