Hocam kaç bin tane araçları var, genellemeniz çok yanlış. Bizde biniyoruz ara sıra sıkıntılar olabiliyor ama bunlar diğer firmalarda da yaşanıyor. Metro turizmin bu kadar ön planda olmasının sebebi yaptıkları binlerce seferden dolayı. Şöyle düşünün 10 tane balığın yaptığı hata mı daha çok göze batar yoksa 100 tane balığın yaptığımı
Bu yorumu nerde görsem tanırım,
benim başıma bu firmada bir olay gelmedi ya iyidir ne olacak yorumu bu. 2 hafta önce Bursadan istanbula gelmek için bu lanet firmayı tercih ettik. Şoförün araç kullanmasından o kadar rahatsız oldum ki gözümü yollardan ayıramadan geldim. Hava kar yağışlı, yerler zaten kötü buna rağmen bir sağa geçiyor bir sola, bir onu sıkıştırıyor bi buna sellektör atıyor sanırsın 30 yolcu taşımıyor da altında tofaşla geziyor. En son Sancaktepede yolcu indir bindir yaptık yola çıktık, yine aynı kullanım şekli ile ilerliyor benim gözüm hala yollarda. Bu bir ara ana yoldan çıkıp ara yollara saptı, yolun başında bir adam el kol yapıyor geri dönün bu yollara girmeyin kapalı diye. Şoförün gram umrunda olmadı bastı geçti, sonra buzlanmış bir yokuşun ortasında araç kalmış bu da onu görünce bastı frene. Koca araç durur mu kaya kaya arabaya çarptık sonra yandaki boş araziye uçtuk, direklere çarpa çarpa zor durduk araç yan kaldı biraz daha yana dönce yatacaktı zaten. Sancaktepe otogarından çıktıktan 15 daki sonra kaza yaptık anlayacağınız. Tüm olay bundan sonra başlıyor, zar zor korku içinde araçtan birer birer indik, polis, itfaiye, ambulans ne varsa 10dk içersinde geldi tutanaklar tutuldu, yaralı kontrolü yapıldı vs. Biz 20cm kar içerisinde buz gibi havada bekliyoruz. Kimse bir şey demiyor, soruyoruz araç gelecek sizi alacak diyorlar. Herkes bizi gelen otobüsle alıp esenlere götürecek diye bekliyor. Aradan tam tamına 3 saat geçti o soğukta 3 saat bekleyin ne demek olduğunu iyi anlarsınız. Çocuklar dayanamıyor soğuğa ağlıyorlar sürekli, polis arabalarına soktuk biraz ısınsınlar diye. 9.30 kaza oldu, 12.30 da bir servis geldi bizi almaya. Nereye götürdüler biliyor musunuz? 15dk önce yolcu bıraktığımız Sancaktepe otogarına, yani 15 dakikalık yoldan gelecek araç 3 saatte gelemedi GÖNDERMEDİLER. Otogara girince tabi kavga kıyamet koptu, ordaki insanlıktan gram nasibini alamamış yaratık suratlılar yüzümüze bakmıyor bir açıklama yapmıyor. KApının önünde büyük bir araç var, bu araba esenlere gidiyor binen varsa binsin hemen kalkıyor diyor. Kazazedeler bir araya gelip şikayet dilekçesi oluşturacağız 10dk bizi bekleyeceksiniz diyoruz, adam bağırıyor KİMSEYİ BEKLEMİYORUZ KEYFİ İSTEYEN GELSİN ARABAYA BİNSİN, BİR DAHA ARAÇ YOK HEMEN KALKIYORUZ. Biz tabi bekleyin 10dk şikayet dilekçesi yazacağız diyoruz hala, Yetkili adam araç şoförüne ÇALIŞTIR ABİ ARABAYI YOLUNA DEVAM ET diyor, insanları resmen kışkırtıyorlar. neyse biz gece 2 gibi esenlere indik, normalde 11 de esenlerde olacaktık, metro ile başakşehire geçecektik. gece 2'de inince metro da yok, servisleri var bunların soruyorum başakşehire var mı diye, yok sadece e-5 üzeri diyor camı kapatıyor. Lanet olsun dedim çağırdım bir ticari taksi, dedim sür abi. 130 tl ticari taksiye ödeme yaptım, eve geldik gecenin 3'ü oldu. Bundan sonra yürüyerek gelir giderim yine de bu lanet firmayı tercih etmem.
Kaza haberi:
https://www.ntv.com.tr/turkiye/sanca...4kyLZ1zjRFjQKA
Almayın abi, kimseye de aldırmayın. Diğer firmalara göre 10 lira daha ucuz yapıyorlar sizin canınız 10 lira değil. Ben bundan sonra çok güzel akıllandım, tövbeler olsun.