digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen sene köpeklerin saldırdığından daha fazla insan diğer insanlar tarafından saldırıya uğradı. Çoluğunuz çocuğunuz için diğer insanlar sokak köpeklerinden daha tehlikelidir. Onları da itlaf ettirsenize.
Tebrik ediyorum çok mantıklı bir karşılaştırma. Çok düşünmediniz sanırım bu karşılaştırma için

İnsana zarar veriyorsa ve uslanmıyorsa onlar da itlaf edilebilir sorun yok.

Böyle okumadan afaki yorum yapıyorsunuz. Ben eğer çözüm bulunamazsa ve insanlara zarar veriyorsa diye dedim. Yoksa kedi ve köpek beslemeyi seven birisiyim. 3 öğün mutlaka kapıdaki kedilere mama döküyorum.

Ama bu köpekler yüzünden çoluk çocuk sokağa çıkamıyor. Kimisi kaçarken araba çarpıyor, kimisini parçalıyorlar vs vs. Hatta büyük abim sokakta ki köpekten kaçarken düşüp kafasını kaldırıma çarptı ve kafasını yardı. Hastaneye gittiğinde mr çekmemişler ve 1 hafta boyunca yürürken sendelemeye ve düşmeye başladı. En son hastaneye gitti ve orada bayılmış şans eseri. Sonra hemen ameliyata almışlar beyin kanaması nedeniyle. Kaç ay çekti onun yüzünden.

Bu kadar değer veriyorsanız toplayın sokaktan birer köpek koyun evinize millet de rahat etsin. Yada bir çözüm üretilsin insanlar sokakta yürürken acaba nereden köpek çıkacak diye tedirgin olmasın.