Herkese merhabalar, iyi forumlar dilerim. Hali hazırda yürüttüğüm bir projem mevcut. 10 Ocak itibariyle resmi mükellef olduk, açılışımızı yaptık. 1 senedir Türk Hava Yolları ve Türk Telekom ile iş birliği içerisindeyiz. Yakın zamanda Türk Hava Yolları uçaklarında uçak içi eğlence sistemlerinde (koltuk arkası tv) reklamlarımız olacak. ******** iştiraklı Dijital Melek Yatırımcılık alanında da ön elemeleri geçtik, yatırım almak in bir adım daha yakınız her şeye. Önümüzde ki günlerde de Kosgeb başvurumuz olacak, sıcak bakılıyor. Her şey böyle güzelken kitle elde etmeyi tutturamadık. Ufak çaplı tanıtımlar, bildirimler yapıyoruz. Site trafik alıyor fakat üye alamıyor. Giriş yapan inceleyip çıkıyor. Bahsettiğim proje imzamda yer alan Uçan Yolcu projedir.
Ana proje sayfamız: ucanyolcu.com
Blog: ucanyolcu.com/blog (girişler sürüyor)
Şikayet/Teşekkür: sikayet.ucanyolcu.com
Proje Tanıtım: ucanyolcu.com/start
İnteraktif Rehber Platformumuz da çok yakında faal olacak.
Proje bakıldığında çok beğenilen, çokça hoş karşılanılan bir proje. Ama kullanıma kimseyi alamıyorum. Tanıtım ve kitle elde etme konusunda ne tavsiye edersiniz? Her birimizin yaratıcılığı, fikir kapasitesi bambaşka. Forum içerisinde çok parlak fikirler çıkacağına eminim. Bana bu konuda destek olan, olacak herkese şimdiden teşekkür ederim. 🙏 Ayrıca platforma üye olarak test edebilirsiniz. Faal kullanıcı da olabilirsiniz

Platforma dair detayları ucanyolcu.com/start adresinden öğrenebilirsiniz.