Çok fazla mesaj olduğu için hepsini okuyamadım. Fakat sadece bir örnek vereyim konuyla ilgili. 2014 yılında
bu konuyu açmıştım. O günden bugüne hiç değişiklik yapmadım ki, hani sonradan düzeltmiş demesinler diye (Düzenleme yapılınca sol alt kısımda yazıyor çünkü). Ancak aradan 8 yıl geçmesine rağmen, hala aynı yöntemle alışveriş yapanlar var. Siz, buzdağının görünen kısmını görüyorsunuz. Yani forum içinde d0landırıcılara karşı yaptıklarımızı görüyorsunuz. Bir de arka planda yapılan çalışmalar var ki, görseniz yok artık dersiniz. Fakat üyeler kavun karpuz değil koklayarak içeri alalım (Bu sözü çok söylerim ama tam da yeri). Bugün bir insanı babası d0landırırken, hiç tanımadığı insanlar neler yapmaz.
Yıllardır söylediğimiz bir şey var ki, herkes kendi önlemini alsın. Bugün Facebook'ta biri d0landırılınca sorumlusu Facebook'mu oluyor? Ya da herhangi bir ulusal kanalda reklamı yapılan biri d0landırıcı çıkınca, o kanal mı sorumlu oluyor? Burada yöneticiler ve üyeler bir aile gibi olduğundan, bir sorun olduğunda hemen yönetim suçlanıyor. Bundan artık vazgeçmemiz lazım. Biraz araştırma ve uyarılara kulak vermek yeterli. Kendinize sadece şu soruyu sorun; Yeniceri neden d0landırılmıyor? (Bu mesajım d0landırıcıları gaza getirecek ama olsun, hepsini bekliyorum

)