arkadaşlar sitemin yeni versiyonunda bir iki noktada kısa script modifiye desteğine ihtiyacım oldu.

menu'lerime başladım. serdar çamlıca olan linkime tıklayınca ilgili div'im fadein oluyor. logo vb fadeout oluyor.
normalde bir sorun yok. ancak serdar çamlıca'ya tıklandığında site fullscreen ise diğer script'lerimden dolayı bir kaç saniye sonra mouse hareketi ile gizli kalmasını istediğim logo vb. arkada fadein oluyor. #mn03'e tıklandığında x variable'ı değiştirip, fadein ile ilgili script'ime bir if daha eklemeye çalıştım. ama sorun yaşadım. bunun giderilmesi. bir de fs-enter, fs-exit buttonlarımın site hangi state'de ise (fullscreen yada değil) ilgili buttonun fadeout olması ve gelmesi. fadeout'da ikisinide gizledim ama fadein'de ikisinide çağırmak zorunda kalıyorum bu sefer. oda sorun oldu (üstüste biniyorlar tabi).

sitemin source'larında kodlarımı görebilirsiniz. primitif'lerdir ama düzenlilerdir. kolay görebilirsiniz. uygun bir ücret karşılığında bu iki düzeltmenin yapılmasında yardım talep ederim.

www.3dfiction.com