KAYIBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle geçmiş olsun. şu ceza olayı okuyunca dedim ki burada adaletsizce veya haksızca yapılmış bir işlem var mı? cevap: yok. tamamen olması gerektiği gibi kurallar çerçevesinde işlem yapılmış. o zaman adaletin kestiği parmak acımaz, acımamalı.

ben de zaman zaman trafikte hatalar yaptım. özellikle hız konusunda çokça ceza yedim. inanın bir keresinde bile itiraz edip, kendimi savunmadım. yaptığım suçtu, cezasını ödedim ve bu cezalar şimdi beni araç kullanırken daha dikkatli yaptı.

sizin için de belki hayırlı olmuştur, böyle bakmanızı tavsiye ederim..
Evet hızdan şahsen aile tarafından bizde ceza yedik. Dediğim gibi polislerin (Normal Polis ve Trafik polisi) anons geçildikten sonra pişman olduğunu ellerinden geleni yaptıklarını söylediler. Yanlış anlamayla ilk başta bir tartışma yaşadığımız polislerle de kısa bir diyalogumuz geçti o an aracı vermeyip istediğinde kırmadığım da 15 saniye sonrası başıma bu geldiği için gergindim. Kusura bakmayın vs dedikten sonra kimlikleri isteyip ehliyet olmadığını söyleyince o zaman ceza yazıcaz anosn geçicem dediğinde polise " Yazın abi cezayı o zaman " diye çıkıştım. Olay buradan sonra başlıyor çünkü, ben böyle deyince direkt onlara karşı kızdığımı ve inatla bunu yaptığını söyledi aslında pek güvenemedim. Başta cezayı yazmazsam vicdanım rahat etmez deyip anons geçtikten sonra üzüldüğümüzü görünce pişman olup anons geçmesem bırakırdım gerçekten sizi kusura bakmayın vs demeye başladı. Vicdanım başta rahat etmez deyip sonradan bunu da deyince çelişkiye düştüğünü düşündüm polislerin. Fakat yapacak bir şey yok dediğiniz gibi sadece devrinden dolayı 2X ceza yememiz garip geldi.