Bak sen ajitasyon yapıyor muşum. Her gün düzenli olarak işten alırım 1 kere dahi aracı vermedim. Bana buradan atıp tutmayın ehliyetsiz motrocular ehliyetsiz hurdacılar ehliyetsiz araç kullanan mevkide çoğu kişi biliyorum. Vicdan olmasa üzülüpte yarın sınavı var diye 2 km tenha yoldan gitmesine izin vermezdim. Ana caddeden değil çevre yolundan gittiğini yazmışım. O konuda vicdanım vermesem rahat etmezdi. Aracın eski sahibi suçlu dostum o konuyu bir geçin parasını ödemişim devrini vermiyor vermiyor diye de ben cezayı 2X yiyeceğim yok ya? Kendinizi burada çizginizi aşacak durumda yorum yapabileceğinizi sanmayın. Yok ajitasyon, yok vicdansız mısnıız? Benden aracı kendisi istedi o an kırmadım verdim bunu da söyleyeyim. Şunu tekrar belirtmek isterim ki eski sahibi diye bir şey yok. Eski sahibi yüzünden 2X ceza yedik bakın " ESKİ SAHİBİ " devrini vermediği için aracın sahibi. 1 aylık maaşın boşa verilmesi. Az mantıklı düşünmek zor mudur?
"ehliyetsiz motrocular ehliyetsiz hurdacılar ehliyetsiz araç kullanan mevkide çoğu kişi biliyorsanız" kalanını okumaya gerek yok. Ehliyetsizler ailesi ile mutluluklar size...