sadecemfk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstediğimiz kadar önlem alalım , bir şekilde aşmayı başarırlar..

Neden diye sorarsanız cevabım açık ve nettir ;

Biz en kolay yoldan parayı bulmaya çalışan toplumuz.
Kutsal kitapda ilk kelime " oku " diye başlar.
Kul hakkının nasıl bir günah olduğunu yazar.

Yani biz ne yaparsak yapalım içinde olan yapar.
Kendi şahit olduğum bir olayı açıklayarak devam edeyim.

Buradan x adlı üye kendisi..
Onlarca ticareti var ve hepsi xxx tl , xxx $, xxxx tl, xxxx$ şeklinde olan ticaretler..
Fakat benle olan ticaretinde -trade atmadan uyarı niteliğinde metinle profiline ve gelecek ticaretlerine zarar vermeyeyim diye nötr oy vererek durumu bütün açıklığı ile anlattım..

Daha sonra aradan x süre geçtikden sonra bir şikayet konusu.. Aaa baktım profile son 4 ticareti negatif ve milleti d@landırmış xxxx$ ₺ ne derseniz deyin çarpmış gitmiş , diğerleri parasını kaptırdığı ile kalmış..

Bunun önüne geçmek için tek çözüm @Admin; çıkartacağı yeni sistem.

Foruma bakiye özelliği gelmesi lazım.
Millet bakiye yükleyecek ve öyle ticaret yapıcak.
Diyelim hizmeti veremedi , yada d@landırmaya çalıştı bakiyeyi çekemediği için ( geliştirilir detaylar aklımda var ) eline geçen tek şey forumdan banlanmak olucak.

Ne parasını böyle kansızlara ( hizmeti veremeyen yada eksik verenler baş tacıdır onlara lafım yok en azından hatasını kabul eden kişilerdir , her insanın hatası olur zamanında yetiştiremez , çabuk yaptığı için gözünün önünden kaçar yani basit çözülen şeyler bunlar , benim sözüm tokat atıp kaçma derdindekiler) kaptıralım nede forum bunlarla dolsun.

Tek iban r10.nete yatcak para
Firma para yatmayı doğrulayınca , hesaba bakiye ( elması tanımlayacak ) yansıtılacak.
Dolan.dırılma işlemlerine para kaptırmaktansa üzsrinden vergi mi alıyor komisyon mu kesiyor helali hoş olsun r10'a..

Yeter ki iki tarafında güvenli bir ödeme yöntemi olsun. Huzur içinde ticaretlerimizi gerçekleştirelim.
Ne bakiye sistemi dostum? r10.net yasal bir merci değil. Bu işlemi yapmaya yasal olarak hakkı yok. Ha güvenli ödeme havuz sistemi için izinlerini alıp yapabilir tabii ki.

Herkesten para toplayıp hesabına bakiye ekleyip sonra olası bir vakada onun hesabındaki parayı ona aktar falan ütopik iş.

Ne bunun kontrolü ne de yasal zemini mümkün değil. Böyle bir sistemi devlet bile yapmıyorken r10 nasıl yapsın?

Ahmet beni do-lan-dırdı ver bana 1000₺ ? aşırı saçma :/