İstediğimiz kadar önlem alalım , bir şekilde aşmayı başarırlar..
Neden diye sorarsanız cevabım açık ve nettir ;
Biz en kolay yoldan parayı bulmaya çalışan toplumuz.
Kutsal kitapda ilk kelime " oku " diye başlar.
Kul hakkının nasıl bir günah olduğunu yazar.
Yani biz ne yaparsak yapalım içinde olan yapar.
Kendi şahit olduğum bir olayı açıklayarak devam edeyim.
Buradan x adlı üye kendisi..
Onlarca ticareti var ve hepsi xxx tl , xxx $, xxxx tl, xxxx$ şeklinde olan ticaretler..
Fakat benle olan ticaretinde -trade atmadan uyarı niteliğinde metinle profiline ve gelecek ticaretlerine zarar vermeyeyim diye nötr oy vererek durumu bütün açıklığı ile anlattım..
Daha sonra aradan x süre geçtikden sonra bir şikayet konusu.. Aaa baktım profile son 4 ticareti negatif ve milleti d@landırmış xxxx$ ₺ ne derseniz deyin çarpmış gitmiş , diğerleri parasını kaptırdığı ile kalmış..
Bunun önüne geçmek için tek çözüm
@Admin; çıkartacağı yeni sistem.
Foruma bakiye özelliği gelmesi lazım.
Millet bakiye yükleyecek ve öyle ticaret yapıcak.
Diyelim hizmeti veremedi , yada d@landırmaya çalıştı bakiyeyi çekemediği için ( geliştirilir detaylar aklımda var ) eline geçen tek şey forumdan banlanmak olucak.
Ne parasını böyle kansızlara ( hizmeti veremeyen yada eksik verenler baş tacıdır onlara lafım yok en azından hatasını kabul eden kişilerdir , her insanın hatası olur zamanında yetiştiremez , çabuk yaptığı için gözünün önünden kaçar yani basit çözülen şeyler bunlar , benim sözüm tokat atıp kaçma derdindekiler) kaptıralım nede forum bunlarla dolsun.
Tek iban r10.nete yatcak para
Firma para yatmayı doğrulayınca , hesaba bakiye ( elması tanımlayacak ) yansıtılacak.
Dolan.dırılma işlemlerine para kaptırmaktansa üzsrinden vergi mi alıyor komisyon mu kesiyor helali hoş olsun r10'a..
Yeter ki iki tarafında güvenli bir ödeme yöntemi olsun. Huzur içinde ticaretlerimizi gerçekleştirelim.