Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dükkana girmeden önce polisi aradım kavga var gelir misiniz diye. Dükkana girdim konuştum sakin bir dille adam öfkelendi. Ben Müslümanım öyle bir şey yapmam dedi. Peki dedim bu standlar ne, bu cips, bisküviler! utanmasan deterjan bile koyacaksın dedim. Eline satırı aldığı an polis geldi. Karakola gittik ifade verdim bıraktılar. Kasap arkadaş bugünlük orada kalacak. Kasabın dükkan sahibiyle konuştum bunu çıkar sana daha iyi kiracı bulurum dedim anlaştık gibiyiz.
oraya personel ayarlayın ve uzun bi süre siz uğramayın.

" ekmeğimi elimden aldılar " argümanı, sıradan bi tartışmada eline satır alabilecek kadar gözü dönmüş birine daha fazlasını da yaptırabilir. personel ayarlayın ve kendi ailenizden birileri bulunmasın orada. adamın tanımadıkları, yabancılar bulunsun onlara bi şey yapmaz ama size ve ailenize nasıl bi tavır takınacağı meçhul. polis yarın salar sokağa geçer, siz uğraşırsınız yine.

personel ayarlayıp remote yönetin. dilerseniz milyonlar kazanın her gün, elinde satırlı bi adamla başbaşa kalabiliyorsanız, her an risk altındasınız demektir.