Bu arkadaş şimdi durup dururken ben dola***dırıcı olucam diyip insanları bir anda dol***ndırmaya mı başladı yani? Yapmayın ya allah aşkına aklı başında insanlarız şurada..

Mesela arkadaş X.xxx değerinde iphone almış elden almış (trade başlığına bak sanki 10 liraya iphone var..) ama ikisinin de iphone'a dair hiçbir konusu yok. Ek olarak hiç kimsenin günahını almak istemem ama bir arkadaş hesap alındı güvenilir diye + trade göndermiş.. Edit: konusu varmış ama fark etmez, aldığı kişi hemen hemen şahısla aynı tarihte üye ve ticaret puanı almak için ticaret puanı atmış yan hesabından bunu aklı olan herkes anlayabilir kolayca.) + https://www.r10.net/discord-hesap-al...post1081874016 mesaja bakın, eleman foruma girer girmez kişiye A kalite bir yorum bırakmış..

ve bakıyoruz 1 gün sonra adam seriye bağlamış.. e şimdi burada bu arkadaşın profiline giren adam ne yapsın? bakıyorsun ki hesap alındı güvenilir yazmışlar demek ki bu adama para verebilirim diye düşünür herkes haksız mıyım?

Bana kalırsa ''Ben d****landırıcı olmak istiyorum'' dememiştir, o adam zaten hep öyledir, ve onunla ticareti olan en az 1 kişi de onunla iş birliği içindedir ya da multi hesabıdır. Zaten iphone ticareti yaptığı elemen bot hesap gibi bir şey.

Özetle: Böyle profile sahip üyelerin de ticaret yaptığı kişiler incelenmeli ve ticaretleri sorgulanmalı. Ayrıca bu elemana + trade atan hiç kimse demesin ki: Ben nerden bileyim ************** yapacağını.. bende ''güvenilir yazmasaydın o zaman trade geçmişine'' derim! Güvenilir değilse güvenilir yazmayın kimseye gereksiz yere + trade atmayın. Rezili vezir etmeyin kimsenin de günahına ortak olmayın, lütfen.

Ayrıca: Amacım farkındalık yaratmak, ticaret geçmişine bakarak tamam ya bu güvenilirdir.. asla yapmayın akıllı olmanız ve 1-2 dakika ayırıp profiline numarasına konuşma tarzına bakın yeterli.

++ İlgili kişilere - Trade göndermeyin 3 gün aramızdan ayrılmayın. (Yasak)

++ Bunun gibi yüzlercesi dolu. Lütfen kendini akıllı zanneden şu kişilere paranızı kaptırmayın, sevgiler.