Hocam kırmızı balık mıdır nedir onu duymadan veya izlemeden uyumuyor. Tavana asılan salıncaklı yataklar var, asla uzanmaz oturur ve o çizgi filmi ya dinler ya da izler ta ki gözleri kapanana kadar, gözleri kapandıktan sonra yatırırım üzerini örterim bir müddet daha sallar uyuturum. İlerde çocuğum olursa asla telefon bilgisayar veya televizyon izletmem derdim, sanırım çok büyük konuştum şimdiden bu tür şeylere çok ilgi gösteriyor. Sadece uyurken bunu istiyor.
csfrag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal hocam, ani tepkilerden dolayı çocuk güvensiz hissediyor olabilir. Mümkün mertebe kucağınıza alın güven oluşsun. Korkuyor olabilir. Benimde kız çocuğum var. O yaşlarda anne ilgisi çok önemli. Kesinlikle telefon tv açmayın. Ben telefon hiç izletmedim. Fakat 3 yaşında şimdi tv izliyor fakat onda da gelip bizle oynuyor .

Oyuncaklarla oynayın genelde o aylarda bu tarz durumlar oluyor. Biz de çok dizimizde salladık bu dönemde. Karnı açsa da olabilir. Bazen anne sütü az geliyor onlara yada çabuk acıkıyor. O dönemde biberona süt koyup yedekte bekletmek gerekebilir. Karışık oldu biraz kusura bakmayın.