Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun takibini devletten ziyade belediyeler yapmalı yapıyorda itlafdan ziyade kısırlaştırma ve barınaklar ile belirli bir süre sonra önüne geçilebilir.
Bende tabii ki direkt itlaf edilsin demiyorum ama maalesef belediyeler umursamıyor. Gelip alıp başka yere götürüyor.

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sokak hayvanları için açık hava tabiat parkı gibi çok geniş ve doğal ortamlar yapılmalı temin edilmeli şehir hayatına ne yazık ki bu canlılar uygun değil.
yaz kış düzenli olarak beslemelere çıkıyorum evimde besliyorum nadiren de olsa barınak ziyaretleri yapıyorum genel olarak mahallenin bir kaç köşesinde mama ya da artık yemek ekmek koyduğum alanlar var
evet mahalle de o istenmeyen adamlardan birisiyim ancak ne zaman tehlikeli bir tür görsem hemen belediyeyi arayıp aldırıyorum tehlikesiz mi diğerleri elbette hayır, hepsi toplanmalı ve kendi yaşam alanları oluşturululmalı.
Aslında hocam çok yanlış yapıyorsunuz. Onları besleyerek oraya davet ediyorsunuz. Ne kadar tehlikeli olanı toplatsanız da bir süre sonra bunlar çeteleşiyor. O yüzden yaşam alanlarının olduğu yerlerde mama veya kemik koymamanız lazım.