https://twitter.com/kambocya/status/1489650733817511940
#KöpeksizSokaklarİstiyoruz hashtagi açılmış bugün. Şöyle bir baktım ne kadar çok saldırıya uğramış çocuk ve büyük var. Artık bunlar resmen çeteleşmiş durumda. Hepsi toplu geziyor. Millet çoluğunu çocuğunu sokağa salamaz oldu. Hele yeni çip yasası çıkınca sokaklarda başı boş köpek çoğaldı. Çoğu sözde hayvansever (nasıl salakça bir ifade) köpekler değil sahipleri tehlikeli, zaten kısırlaştırılmış hepsi vs gibi aptal paptal şeyler söylüyor. Acaba bunların çoluğunu çocuğunu parçalasa ne yaparlar?
Ya devlet bunları toplayacak bir merkeze bu sözüm ona hayvanseverler gidip mama verecek, denetleyecek veya mecbur itlaf edilecekler. Sokakta başı boş gezen ama kimseye bir şey yapmayanlar için demiyorum, böyle birlik olup milleti sokağa çıkarmayan, milleti parçalamaya çalışanlar için diyorum. Böylesini itlaf etmek de günah değildir herhalde. Önce insan canı.
Bu arada şunu çok görüyorum. Hayvanları bir yerden topluyorlar sonra götürüp köylere, şehirden uzak mahallelere dağıtıyorlar. Bizim burada bile ben bazen koca koca yeni köpekler görüyorum. Gökten inmiyor herhalde bunlar. Şikayet edilen yerden alıp başka yere bırakıyorlar. Böyle sirkülasyon oluyor.