Hocam o öyle yamuk takabileceğin birşey değil 😂 İlk günlerde zorlanırsınız ama 2007den beri kullanıyorum artık lense kendi yolunu buluyor. Air Optic lens ve opti free solüsyon kullanıyorum. İlk alımda reçete gerekiyor lenste sanırım ben Atasundan alıyorum. Lens solüsyonu nette ucuz oluyor ama son kullanma tarihine bakmak lazım. Günlük tak çıkar lazım da ben bu yeni tip hava geçirgenliği olan lensler çıktığından beridir (sanırım 2010lar); lensi 15-20 gün hiç çıkarmadığım oluyor gece-gündüz, banyoda-denizde gözümde sonra gözler dinlensin diye 15-20 gün gözlük takarım sonra yine lens takarım dönüşümlü. Tavsiye etmiyorum ama 10 yıl oldu bu moddayım ben. Solüsyon yoksa normal su kullanırım musluktan. Çok korkulacak birşey değil lens. Öyle göze falan yapılır vs hurafe onlar 😇
bilgi için sağolun hocam ben de yakaşık 2001 den beri gözlük kullanıyorum son aldığım 2 gözlüğü de atasundan almıştım bende tip 1 diyabet var çizdirmeyi felan düşünmüştüm araştırdım tekrarlama şansı da var birde tip 1 lilere tavsiye etmiyorlardı bazı yazılarda lens olabilir doktorumla konuşayım olabilir