pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel hikaye yazmışsın.

kriptolar 1-2 sene önce iyi değildi, en dip seviyelerdeydi. 2017'nin sonu, 18 in başları zirve dönemiydi. 2018 ocağının 15 inden 2020 nin sonuna dek altcoinler büyük çöküşte, bitcoin mayıs 2020 sonrası yükselişteydi.

2 yıl öncesi bu yılı sayma, 2019 da denk. piyasanın en leş dönemleri. 25 btc erittim o 2 yıllık süreçte(18-20 arası), ordan biliyorum.

hayal dünyalarında mutluluklar. ayrıca bu tarz bi hikayeyi daha önce de okuduğumu hatırlıyorum.
Hocam geçen sene 2021 başlangic günlerini unuttuyorsunuz galiba he birde tebrik ederim beni yakaladınız yalanimla milyonları kandırıp peşimde surukleyecektim siz ortaya cikarmasaydiniz içimi dökmek istedim sanki benim milyonları kayıp edip kazanmam burdakilere ne artı katacak neden buna efor sarfedip uzun uzun yazayım hikaye yazmak istesem yazar yayın evlerine bastırırim 25 btc eritmissiniz sizin piyasada bu denli paranın olduğunu bilmeniz gerek birkaç milyon sizin gibi bir insan için kazanılması güç birşey galiba siniriniz benim yalan soylememe mi yoksa paranızın erimesinemi anlamak güç her neyse ben biraz daha yalan bulup yeni bir konu açacagim sizin de mükemmel.bir hayal dünyanız var bana katilirsaniz sevinirim yardımcı olursunuz belki birşey daha coinler sadece büyük borsalardan ibaret değil sağlıcakla herşeyi bu kadar kafaya takmayın yoksa kalanida eritirsiniz