emregbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Allahın adını verdim biri yardımcı olsun. Facebook desteğe ulaşmam lazım ama yok hiçbir şey bulamadım koca internette. Hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum saçma saçma yardım başlıklarına atıyo beni. İletişim kurmaya çalışma sebebim ise reklam verirken ödeme kısmında aşağıdaki hatayı veriyor. Farklı tarayıcıdan denedim, farklı günlerde, farklı kartı denedim ama yine de olmadı. Hep bu hatayı veriyor. Bir forumda da aynı sorunu yaşayan birini gördüm 2 sene önce facebook destekten hemen halletmiş sorunu. Bu yüzden yardıma ihtiyacım var ben bu desteğe nasıl ulaşacağım?
Reklam hesabı kapalımı gözüküyor ? Öyle gözüküyorsa panelden onay işlemleri var onu yapın ilk adım olarak. Onaylanıp yine kart eklendiğinde bu hatayı alırsanız Facebook busnies olan bir arkadaşınızı panelinize yönetici olarak ekleyin o kendi kartını eklediğinde büyük bir ihtimal ödeme alacak yine olmazsa konu altına görseller ile birlikte detayları atın yardımcı olacağım bir şey ise çözümü söyleyeyim başıma geldiği için sizi anlıyorum