3 gece sokakta kal bakalım o zaman annen baban mı senin kıymetini anlayacak yoksa sen mi onların kıymetini anlayacaksın.
Yaşı 18 olmamış adama dışarıda nerede kalacağına dair yol gösterilmez.
Bir çocuk istismara ağır şiddete uğramıyorsa gurur yapıp erkeklik yapıp ego yapıp evi terketmemelidir.
Sokakta ayyaşlarla, evsizlerle, akıl hastaları ile 3-4 gece geçirince bir eve sahip olmanın nasıl bir lüks olduğunu anlarsın.
Böyle bir oğlum olsaydı kesinlikle eve dönmesi için tek bir adım atmazdım, kendi gelip özür dileyip elimi öpene kadar da nerede yaşadığıyla başına ne geldiğiyle ilgilenmezdim.
Bir insan ebeveynlerine ayar vermek için evi terkedecek kadar yetişkin hissediyorsa sokakta yaşayacak kadar da olgunlaşmıştır.
Aklın varsa 1 gece dışarıda kalırsın sonra gider annenden özür diler elini öpersin.
Hakkında hayırlısı olsun.
Her söylediğinize genelde harfi harfine katılırım hocam ama ''
kendi gelip özür dileyip elimi öpene kadar da nerede yaşadığıyla başına ne geldiğiyle ilgilenmezdim'' bu sözünüz bence yanlış.
Allah korusun o çocuğun başına birşey geldiğinde ilk önce siz koşacaksınız ve vicdan azabını ömür boyu çekeceksiniz.Yeni nesil sizin düşündüğünüz gibi düşünmediği gibi, inadınıza karşı inat yapar. Bence ebeveyn olarak bazı şeyleri biraz daha dikkatli yapmakta fayda var.
Kuru kuruya inat, hiç bir zaman çözüm olmamıştır olmazda.