Sana konularla alakasız sadece cevap yazmak için cevap yazıyorsun dediğim zaman kızıyorsun bak yine aynısını yapıyorsun. Güzel kardeşim benim şuan sana yazdığım mesajlarımın hangisinde insanları Urfalı Konyalı yada memleketine göre ayırmışım? Bana bu idda ettiğin şeyi ıspatlarmısın ?? Öyle bir kelimem varmı?? Birde onun stresine kapılmışsın diyorsun iyide ben bununla ilgili stres olmadım kiii benim sadece stres olduğum senin kalkıp kişinin kendi keyfinden bile bile yaptıgı sonra acı pişmanlık çekincede bunu kaderdir diyişinize verdiğim cevap ve örneklerdeki tutumlarınıza eleştiride bulundum.. Siz yine bahsettiğim gibi konuyla alakası olmayan hiç bir mesajımda bile geçirmediğin Urfadan Konyadan girdiniz yine hiç bir mesajımda geçirmedim Paradan puldan çıktınız ? Güzel kardeşim ben hangi mesajımı memleketi kattım yada para pulla ilgili bir cümle kullandım ? Bak konuyla alakasız ve bunlarla ilgili mesajlar yazmaya devam ediyorsun
Kader konusu biraz karışık olmakla birlikte sonuçta her şey ALLAH'tandır orası kesin. Memleket olayı sadece tahmindi. Sebebi o olabilir demek istedim. 🙂