Kullanıcı ismi değiştirdim diye 28 ocakdan beri ticketime cevap gelmeyen bir askılanma durumum var.
Sizler twitter destekden cevap alabiliyormusunuz?
Hesaplarınızın kullanıcı adı değişikliği nedeniyle askıya alındığını düşünmüyorum hocam. Farkettiniz mi bilmiyorum şu son 1 ay içinde birçok hesap "Platform manipülasyonu" nedeniyle askıya alındı ve askıya alınmaya devam ediyor. Yine bu 1 ay içerisinde birçok hesaptan gerek son zamanlarda alınan gerekse de 4 5 yıl evvel alınan mavi tikler düştü ve düşmeye devam ediyor. R10daki kullanıcı adınızdaki isim eğer Twitter'da son birkaç ay içerisinde birden fazla kendi ismine onay alan Oğuzhan Gül iseniz askıya alınma sebebi bu. Karaktersizin biri (twitter kullanıcı @ bemedhavi) birçok tikli hesabı Twittera mail yoluyla şikayet etmiş birkaç ay evvel ve o sebepten dolayı bu askılar. Benim 1 ay evvel 2 hesap askı yedi. İp bağlantısı nedeniyle dün de kişisel hesabım askıya alındı. Arkadaşlarımdan da kimi hesaptan tik düştü kimisinin tikli ve tiksiz hesapları askıya alındı. Eğer tikli bir hesabınız var ise ve askıya alındıysa, o isimle başka bir hesabınız var ise o da askıya alınabilir. Yani demem o ki kullanıcı adı değişikliği ile alakalı değildir yüksek ihtimal hesabınızın askıya alınması. Çünkü son 1 ayda benim yakın çevremde 100e yakın hesap askıya alındı.

Hesapları şikayet eden karaktersiz de hesaba onayı taklit yoluyla almış ya yanarım ona yanarım;
https://webcache.googleusercontent.c...amsung-gs-rev1