Açık parfüm üretiyoruz ve yeni oluşturulan bir marka içerisinde her parfümün muadili olucak piyasadaki bargello dp eyfel gibi bir marka
Parfüm sektörüne hakim değilim ancak görüşlerim şu yönde; İnsanlar kokusunu ve kalıcılığını bilmedikleri bir ürüne kolay kolay sipariş vermez. Sipariş vermek için tester kullanması yada kullanan birinden tavsiye alması gerekir. Bir Ürününüzü satıyor olsam öncelikle en güvendiğim kokular için gücümün yettiği kadar çekiliş düzenler ve kazananlara tester gönderirdim. Böylelikle hem takipçimi hem de potansiyel alıcılarımı arttırırdım. Bir kokuyu beğenen insan kolay kolay parfümünü değiştirmez o parfümün abonesi olur artık. Parfüm tanıtımlarını çok spesifik yapmaya uğraşırdım. Mesela hiç kokusunu bilmediğim halde aklımda afrodizyak etkili parfüm kelimesi kaldı. Sadece ürünün başlığı buydu kokusunu da merak etmiyor değilim. Gücüm dahilinde parfümün etkisini gösteren mini reklam filmleri yaptırırdım senaryo ve yaratıcılığı size kalmış. Son olarak güzellik ve bakım üzerine işler yapan influencerlara ücretsiz olarak denemeleri için gönderirdim duruma göre tanıtımı için parada öderdim. Aklıma gelen bunlar iyi geceler.