Kusura bakmayın ben okulu lise sonda bıraktım imla ve telaffuz konusunda çok iyi değilim siz galiba türkçe dil kurumunda çalışıyorsunuz? amacınız hata mı düzeltmek benim yazdığım dilimi aşağılamak kurumsal birine hiç yakıştıramadığım bir üslup.
Sizin gibiler hakkındaki görüşümüde bir sonraki konuda belirtieceğim inşallah.
okumak çok problem değil cehaleti alır, eşşeklik baki kalır demiş atalarımız, okuyan ile okumayan arasında ben çok fark görmüyorum.
şimdi sana sadece 8 satır oku diyeceğim ;
Ben Z kuşağına güvenmiyorum. Ben Z kuşağına inanmıyorum. Ben Z kuşağının sağlıklı düşünebildiğini, düşünmüyorum. Ben Z kuşağının acayip şımartıldığına inanıyorum.
ve kendi cevaplarınla x kuşağı için
Politika işlerin güvenmiyorum. Politikadan anladıklarına inanmıyorum. Politika hakkında sağlıklı düşünebildiklerini düşünmüyorum. Politika konusunda çok şımartılmış olduğunu düşünüyorum.
demişsin, hayır tatlım sorun sende değil bende. bu ne yaman çelişki. okumadım demişsiniz yabancı kültürleri araştırmaktan bahsetmişsin,
. Sağlıklı düşünemiyorlar demişsin hakaret etmişsin, burada saygı bekliyorsun. 30 yaş üstü 45 yaş arasındaki bu cümle nereden geldi bilemiyorum da ilme mantığa akla ilk okul seviyesine aykırı yapısı ile makale yazarak 1500 dolardan bahsetmişsin. sen daha 30-45 yaş aralığı yazamıyorsun.
bir de not düşelim : sen ve senin gibiler Atatürk'ün torunu falan değil kardeşim kendinizi o kalıpta görmeyi bi es geçin artık, sizin gibi zihniyetlerden ne milllete ne vatana ne memlekete hayır gelmez. oturmuş 1500 dolar makaleden kazanıyormuşmuşmuş sen daha cümle kurmayı bilmiyorsun çocuk oyuncağı sanıyorsun dolar kazanmayı bir de üstüne gelmiş benim topraklarımı kötülüyorsun aşağılıyorsun, haddi bil falan yazarlar kalırsın öyle ortada girme o toplara bence.