Benim yasaklanmamı banlanmamı istiyorlar ben hiç bir hakaret ve ya üslup bozukluğunda bulunmadım. forum kurallarına aykırı birşey yapmadım.
Bu vatanın topraklarını ben satmadım.
Bu vatanın suyunu ben satmadım.
Bu vatana ben birşey yapmadım ben gerçekleri gösteriyorum size uyanın. çünkü;
uyuyan millet ya ölür yada köle olarak uyanır
Kendi şahsi fikrimdir hiç kimsenin konu altında siyaset yapmasını istemiyorum ve herhangi bir siyasi partiyi de desteklemiyorum.
"SİZ KARAR VERİN KAÇINCI SINIF ÜLKESİYİZ
https://www.hurriyet.com.tr/kacinci-siniftayiz-39269599"
Ben Z kuşağına güvenmiyorum.
Ben Z kuşağına inanmıyorum.
Ben Z kuşağının sağlıklı düşünebildiğini, düşünmüyorum.
Ben Z kuşağının acayip şımartıldığına inanıyorum.
Şimdi öncelikle konuyu çok fazla uzatmadan kendi şahsi fikrimi buraya yazmak istiyorum benim gibi genç arkadaşlara inancı olan biri olamaz, ne alaka yukarıda güvenmiyorsunuz dediniz diyeceksiniz.
Politika işlerin güvenmiyorum.
Politikadan anladıklarına inanmıyorum.
Politika hakkında sağlıklı düşünebildiklerini düşünmüyorum.
Politika konusunda çok şımartılmış olduğunu düşünüyorum.
Sebebim ve açıklamalarım
Siz(biz) 3. sınıf ülkesiyken nasıl olurda kendinizi avrupayla bir tutuyorsunuz? nasıl amerikayla bir tutuyorsunuz? öncelikle haddimizi bilelim..
Türksen övün evet ben ATATÜRK'ün torunuyum. Ben o ceddin celaliyim. Fakat bu gençlerin kendilerini avrupayla amerikayla bir tutmalarını kesinlikle doğru bulmuyorum çükü (siz)biz üçüncü sınıf bir ülkeyiz bizim kendimizi onlarla bir yürüdüğümüzü düşünmek için onlar gibi olmamız gerekiyor. BİZ ONLARLA AYNI KESEDE DEĞİLİZ. ONLAR BİZDEN HEM EKONOMİK OLARAK HEMDE HER KONUDA DAHA İLERİDELER. YAPANI TEBRİK EDİN. Hiç kimse Türk düşmanı değildir hiç mi yabancı arkadaşlarınız olmadı? hiç mi yabancıların kültürünü okumadınız?
Bizler öyle bir ırkız ki gittiğimiz her yeri kendi topraklarımıza benzetmeye çalışıyoruz. Bu hak değildir Bu hukuk değildir.
ve en önemlisi günümüz teknoloji çağı herşeyi arayıp internette bulabiliyorsunuz bizim devrimizde biz birşeyi bulmak için ya kütüphane ya da büyüklerimizin lafını dinliyorduk.
Bu gençler kendi ellerindeki şeyin değerini bilmiyorlar, bilenlerede lafım yok zaten.
Fakat paranın, hatta paradan daha önemli birşeyin bile ücretsiz bir şekilde onların elinde olması ve bunu kullanamamaları zoruma gidiyor.
Git araştır git ingilizce öğren git makale sat en az ay da 1500-2000$ kazanırsın.başka çaresi yok günümüzde teknoloji bile ücretsizken bunlar neyin çöl rüyasına girmişler anlamıyorum.
Herkesin kendine göre örf ve adetleri var bırakın artık siyaset yapmayı yaşlıları kötülemeyi, evet 30 sene önceki konular gençleri ilgilendirmiyor fakat o 30 sene önceki o zorlukları yaşayan adamlar için bu günler cennet değil mi? sizler de olsaydınız öyle olmaz mıydı? Onlar yaşları geçtikçe düşünme yetileri de diğer refleskleri gibi yavaşlıyor. Sağlıklı düşünemiyorlar.
Nasıl gençler öyleyse yaşlılar da öyle bu ülkeyi kurtacak tek kişi 30 yaş üstü 45 yaş arasındaki kişilerdir. fakat onlarında sayısı bellidir.
Farkettiniz mi? gençlerin yapabildiği tek şey röportaj yapılan kanalların önünde 2-3 kafiyeli söz söyleyeyim 2-3 iktidara geçireyim birazcık bilgili konuşayım derdinde.
Ben bu forumda 2-3 tane genç ile çalıştım çocuklar dolar euro kazanmaya başlamış ya düşünebiliyor musunuz? oda çocuk bu da çocuk. ama bu çocuğun TÜRKİYEYE iyiliği var o diğer çocuğun yok.
O diğer çocuğun neden yok biliyor musunuz? Siz düşünebiliyor musunuz abinizin kardeşinizin arkadaşınızın sırtına basarak yükselmeyi böyle birşey varmı? yok. Cumhurbaşkanı ne kadar desteklmesem de ne kadar görüşlerini benimsemesemde SAYGI DUYMAK ZORUNDAYIM.
Kendi cumhurbaşkanınızı kötüleyerek hiç bir şeyi düzeltemezsiniz. tek amacınız konuşmak başka da bir işe yaramıyorsunuz. imkan olsa şunu bunu yaparım demeyi de bıraksınlar. ben ne çocuklar gördüm taşını ekmekten çıkaran.
Gençlerin tek sorunu birinci dünya sınıf ülkeleriyle kendilerini bir tutmaları siz önce bi haddinizi bilin bi tam araştırın. bi size layık olanı araştırın sonra onlar bunu alırken biz niye bunu alamıyoruz diyin.
Bu konuyu açma sebebim de benim yaşıtım ve ya benden yaşı büyük adamlarla pervasızca şuursuzca konuşmaları.
Konuyu da bu dörtlükle sonlandırıyorum.
Herkes biliyor
geminin su aldığını,
herkes biliyor
kaptanın yalan söylediğini,
herkes biliyor
zarların hileli olduğunu.