CagdasER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahhh. ahhh. dakika da 60, saatte 10.800, günde 259.200 pin atıyordu tek hesap.

genelde aktif +100 hesaptan olacak şekilde devam ediyordu. Sistem tek tuşla subları oluşturuyor, kategoriyi çekiyor başlıyordu bombalamaya

O işlerin devri kapandı maalesef , sen otomasyona bağlayıp pinlesen bile hesapların ya shadowban ya da domain ban yiyecektir.

Bot ile pinterestten ilerlenecek olsa biz bırakmazdık.

Genede devam edenler vardır , sende sektörler belirleyip 15-20 account ile zincirleme yapabilirsin. Ancak hiç bir zaman eskisi gibi trafik sağlayacağını sanmıyorum.
Çünkü o zamanlar spamdan dolayı google görsellerden , Pinteresti temizledi. Google görsellere pinler acayip index alıyor en büyük trafik oradan geliyordu siteye.

en fazla gorduğun gunluk gelır en kadardı sahsen pınterestte 100 tlyı gordum gunluk
ama forumda bır kısı bılıyorum gunluk gelırı 1000 -1500 o adam da nıche sektorde onuda denedık tutmadı
sadece merak ettım pınterestte ılk baslayanlardansınzı sanırım
gunluk 10 bın tl kazanyormuydunuz 250 bin pın atığınıza gore eğer ne 10 bını 100 bın kazanıyordum dersenız ve bırde o gunlere aıt adsense goruntusu eklersenız dusup bayılırım heralde

Bırde sıteye konu çekme kısmını nasıl yapıyordun wpautomatık bır dakıka ıle sınırlı bunu sanıyede bır olarak ayarlasak bıle çekmez cron ayarları 1 dakıka ıle sınırlı
toplu olarak nasıl çekıyordunuz
wp automaıtkde ornek verıyorum pınterst sayfasının ıcerıklerı ıcın kullnıcı adıda yazılabılıyor oylede çeksek yıne 1 dakıka sınıraına takılıyor olacağım
wp automatıkde toplu çektırmek ıcın duzneleme veya sanıyede bır çektırmek ıcın ozel duzenleme mı yaptırdınız
toplu ıcerık çekmem gerekıyor
bır kanal veya dırek pınterest uk olur us olur url yazıp
250 bın konuyu çek dedım de o ankı konuları sıteye çeksın ıstıyorum
tabıkı sıteye resımlerı almıcam sadece konuyayınlanıp resımlerın urlesını kaldıracam