Geçtiğimiz günlerde turk.net hakkında konu açmıştım öneri tavsiyesi vs. şeklinde. Turk.net`e sabah başvurumu yaptım öğleden sonra gelip kurulumu yaptılar bu kadar hızlı beklemiyordum ben bekletirler diye düşündüm daha türk telekomun süresi 12 şubatta bitiyor erken sipariş vereyim derken aynı günde beklemiyordum
onu geçtim de anladığım kadarıyla Türk Telekom altyapısını kiralayıp bize hizmet sağlıyorlar ama ben Türk telekom`da 16 mbpsye 105 tl ödüyordum şimdi taahütsüz 100`tlye 100 mbps alıyorum (türk telekomdan kalan 3-4 yıllık modem olduğundan kablosuz pek verimli değil 30-50 mbps arası, kablolu bağlantı ise 90-110 mbps arası alıyorum) bunlar nasıl kazanç sağlıyor çözemedim gerçi daha yeniyim belki de sorunlu bir yerdir bilemem
Hayırlı olsun hocam. Heyecanınızı anlıyorum. TT'dan TURKNET'e ilk geçiş yaptığımda bende sizin gibi sevinçliydim. Yalnız bazı gerçekler var. Müşteri temsilcileri olmadığı için bir sorun olduğu vakit Twitter üzerinden destek açacaksınız ya da online işlemler bölümünden kontrol edeceksiniz. 3-4 senelik aboneliğim boyunca 10-15 kere sorun yaşamışımdır.