Ortaokul ve lise yıllarında Vbulletin, Mybb ve bu tarz forum siteleri kurup kendi çapımda uğraşırken (yaşım 34 bu arada) boş boş işlerle uğraşıyorsun diye tepki alıyordum ailemden.
Hatta gece bilgisayar başında durmak için özellikle plastik halı gibi rulo yapılabilen klavye bile almıştım.
Sırf tuş sesleri çıkartmasında babam uyanmasın fırça yemeyim diye. Hatırlayanlar vardır belki o klavyeleri.
Geçenlerde ufak bi işten, kardeşimin aylık kazandığı parayı 3 günde kazandığımı görünce bana isyan etmişti;
-Bu ne arkadaş biz bir ay müşterilerin derdini dinliyoruz o paraya diye. (Müşteri temsilcisi kendisi home agent olarak çalışıyor)
Hatta annemle göz göze geldiko an ve bende geçmişte bana söylenen fırçaları hatırlayarak;
- Amaaan kardeşim sen işine devam et. Abin gibi boş boş işlerle uğraşma sakın haaa dedim. (Güüya anneme laf çarpıttım)
Yaşım ne kadar büyüse de o sabo med terliği kafama yemiştim annemden 😂
Ama siz siz olun anne baba olunca, çocuğunuz eğer bilgisayar başından kalkmıyor ise onları fırçalamak yerine eğitmeyi deneyin. Bilgisayar sadece oyun oynamak değildir.
Ben bunları hiç bir zaman anlatamadım etrafıma. Ben yeri geliyordu 8-9 saat forum okuyordum kendimi geliştirmek için. Ama falanca komşunun bilgisayar başından kalkmayan, bitirmediği oyun kalmamış obezite olmuş ahmet mehmetle aynı kefeye konulmaktan nefret ediyordum.
Eski zamanda ahmet neyde bende oymuşum. Hani ikimizde kalkmıyormuşuz pc başından 😂 Kıyaslamaya bakar mısınız😂
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Kanayan bir yaradır bende bu konu 😁