Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tabiki de sana öyle bi şey yaptıramazlar yaptırmaya çalışırsa ver mahkemeye ciddiyim bak nasıl fazlasıyla alıyorsun hakkını.
Ayrıca biraz sabret bu müdür orda daha fazla çalışamaz gibi geliyor bana elbet birine toslar kovulur işinden demekki bunlardan her yerde var.

10 sene önce ben de bi tekstilin kumaş deposunda işe girdim oranın şefi vardı külüstür bi bilgisayarın başında oturuyordu sürekli. Bir gün excelde bişey girilecekmiş bilgisayara oturdum daha mouse ile exceli açmamla bilgisayarın donması bir oldu adam bana " ya kalk şurdan bi şey bilmiyosun sen de " dedi suratını ekşitip. Daha sonra bunu postalamışlar emekli olur olmaz normalde iyi elemanları tutuyolar emekli olunca

Her iş yerinde böyle şerff*sizler var maalesef
BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence arayıp kullanmadığınız izinleri toplu şekilde kullanacağınızı söyleyin 2 hafta gitmeyin bakalım ne hale geliyorlar, sonrasında yine istifa etseniz bile onca izni yakmamış olursunuz.
Welcome to Kayseri.

Bir Kayseri'li olarak buraya gelip de aman ne güzel memleket burada kalayım diyeni görmedim. Ne askerlik yapan ne üniversite okuyanda. Bu kadar düz ayak ve muazzam bir kent maalesef bazıları yüzünden çekilmez hale getiriliyor.

Bazı arkadaşlar ben anlamıyorum de kendi işini yap demişler ama burada işveren birden fazla işi yapmanı bekler. Yapmazsan ne iş yapıyor ki zaten diye küçümser, en ufak bir hatanda hemen işten çıkarmaya çalışır. Bilmez ki o adamdan daha iyi o işi yapabilen yok. İşçi elinin kiridir. İyi bir şey yaparsın faydasına olur o Allah'tan ama hata yaparsın o senden gelir.

O yüzden hocam sabır da bir yere kadar. Bulabiliyorsan derhal başka bir iş bul ve hemen çık oradan. Öyle adamlara ekmek yedirme.