Merhabalar,

Daha önce defalarca konusunu açtım. Alerjik rinit ile başım beladaydı.
İnanmazsınız belki ama ayda 2-3 defa atak halinde gelir ve 2-3 gün boyunca hem hapşırır hem ağzım yüzüm yara içinde olurdu.
Alerjik rinitim iyice azmış durumdaydı. Bende ortalama 3 senedirde var bu meret... Ne yaptıysak olmadı. İlaçlar, spreyler vs. vs.

2 ay önce bir mağazanın önünden geçerken bir reklam gördüm. Antialerjen yasık ve yorgan seti diye.
Girdim satıcıyla konuştuk. Bana ayriyetten burun bandı almamıda söyledi. Dediği gibi yaptım ve burun bandıda aldım. (Burun tıkanıklığım içindi burun bandı. Konu konuyu açınca söyledi.)
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve 2 aydır 1kez dahi atak geçirmedim. O deli gibi hapşırdığım, ölüm ölüp dirildiğim günler geride kaldı. Geceleri burun tıkanıklığı nedeniyle yatağımdan nefes alamayarak sıçrayışlarım...
YOK YOK YOK Resmen bir mücize yahu. Bugün gidip 1 yastık daha aldım. Geçen sefer yasık 150 TL idi 2 ayda 200 TL olmuş orası ayrı konu.

Bana totalde 1.000 TL'ye patladı fakan yemin ederim ki 5000 TL'de öderdim.
Hayatım zulümdü bu konudan dolayı.

Ben YÖN AVM diye bir yerden aldım ürünleri. Burun bandını trendyoldan sipariş verdim.
Bu süreçte evdeki örtü, halı vs. onları da kaldırdım tabii ki.

%100 tavsiye ederim... Çok ama çok işe yaradı.
Bunu buraya yazıyorum çünkü daha önce bu derdi yazdığımda onlarca yorum geldi. Anladım ki benim gibi çok fazla kişi var.
Arkadaşlar durmayın, imkanınız varsa gidip antialerjen yastık ve yorgan alın.

Not: Ben kılıf almadım. Komple yorgan ve yastık aldım. Kılıflı halide var. Daha ucuzdur büyük olasılıkla.