SEOES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Ads ve bir kripto para borsasının sabit reklamı. Sabit reklam 3 ayda bir değişiyor Bir öncesinde netflix sabit reklamı vardı
kurumsal firmalarla reklama başlanıldı ise güzel bir protokol yapılması lazım. Yurtdışına satılacağı için hukuki süreç nasıl olur bilinmez ama TR içi satılacaksa kesinlikle noter, avukat nezninde olması lazım.
Eğer siz yurtdışında iseniz ve TR de bir kuruma satılacaksa, TR de yaşayan bir yakınınıza vekalet verilerekte yapılabilir işlemler.

Ama bu denli büyük bir ticarette ben sizin yerinizde olsam TR ye gelir kendim hallederdim ( eğer yurtdışında iseniz)

Sözleşmelerde de kazanç ile alakalı garanti, vermediğinizi belirtmenizde fayda var. Yani alacak kişi adsense politikalarını ve google ın bazen başına buyruk iş yaptığını bilmesi lazım. Çünkü meblağ büyük olduğu için 4-5 ay sonra allah göstermesin adsense in başına bir iş gelince sizin başınız ağrımasın. (Tabi avukat arkadaşlar daha iyi bilir)

Fiyat konusuna gelincede bence minimum 24 ay olması lazım. Çünkü sabit reklamlarda var. O sabit reklamlar bu 200k gelirin yüzde kaçını oluşturuyorsa ona göre bu 24 aylık kazanç yükseltilebilir 36 ya da çıkar.

Mesela 200 k nın 100 k sı sabitlerden geliyorsa ona göre fiyatlandırılmalı.