Geçen bir müşterimin admin panelini gördüm 8 tane hızlandırma programı kurmuşlar. 400 TL de parasını almışlar. Gerisi için de sizin dediğiniz gibi hosting e suç atıp çıkmışlar.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
Yaş ortalaması artması ve hizmet alan müşterilerin daha bilinçli olması gerekiyor bu tarz problemlerin çözülmesi için.
Umarım yazınız bir çok alıcıyı bilinçlendirecektir.
Bizde aldık hocam, Guest Mode açıp 150 lira paramızı aldılar sonra organik hitler neden direkt gözüküyor diye araştırmaya başladık.
Sonra yazdık kendilerine bu kez de WP-Meteor kurup çözüm buldu kendince.
Hocam sitenizi ve videolarınızı izleyerek kendi kendime sitemde birşeyler yapıyorum ve gerek sizin videolarınız gerekse
@mcatakcin; hocamızın videoları sayesinde ciddi manada puan artışı ve hız artışı yakaladım.
Mobilde halen 80 puan altında kalıyorum ancak sizlerin videoları ile bunuda aşacağıma eminim.
Sizin hizmet vermediğinizi bildiğim için genelde arayış içinde olan üyelere direkt
@mcatakcin; hocamızı tavsiye ediyorum. İşini iyi yaptığı kanaatine vardığım için.
Dediklerinize aynen katılıyorum lscache kurarak guest mod açılarak sonuçlar yükseltilebiliyor ancak bu bir optimizasyon değil.
R10'un kalitesini düşürecek hareketler bunlar. Herkes her işi yapmamalı bencede. İnsanlar R10'da gerçekten profesyonel insanların hizmet verdiğini düşünerek buraya gelmeli. Yapmak istediğimiz işlerde tam manasıyla kendimizi geliştirdikten sonra adım atmalıyız. Sonuçta insanlar ödedikleri ücretleri sokaktan toplamıyorlar.
Bu iş araştırma ile deneme yanılma ile oluyor hocam.
Her temada LS'nin aynı ayarları açıldığında veya Wp-Rocket yapılandırıldığında sonuç alınmıyor.
@mcatakcin; hocamın videolarını bende takip ediyorum, kendisi sağ olsun ondan da öğrendik bir çok şey.
satın alan kişi önemli web verilerinden geçmeyi taahüt eden adamlardan alsın, en büyük sorun neyi nasıl alacağını bilmeyen müşteri. adamın üzerinde sarı, mor bilmem ne r10 premium rankı var diye gözü kapalı parayı veriyor.
hizmet öncesi anlaşma yapmak her açıdan önemli. litespeed cache ayarlarını çoğu kişi kendisi yapabilir yerli yabancı kaynak epey var ayarlamalar hususunda. önüne geleni ON yapınca tabii verim alınmıyor.
ayrıca bu işin hosting, tema vs. boyutu da var. ne kadar mükemmel eklenti ayarı yaparsan yap bazı hosting ve temalarda iyi pagespeed skoru alamıyorsun veya işin içine googletagmanager, adsense vs. girince skorlar düşmeye başlıyor vs. vs. mevzu uzar ama benim değinmek istediğim şey insanların bir hizmet almadan önce neyin taahhüt edilip edilmediği hususunda karşı tarafla anlaşmalı ve gerçekleştirilememesi durumunda iade hakkını saklı tutmalı.
hiçbir şey konuşmayıp yapılan satın alımlar sonucu hizmet veren "ben eklentiyi kurup ayarları yaptım ama hosting ve tema kötü" dediğinde hak arayamazsın. ama adama da sorarlar madem hosting ve tema kötü niye bunu ilk başta inceleyip söylemiyorsun diye. herkes tuttuğunu koparma derdinde tabii.
Müşteri önemli web verileri kavramını tam olarak bilmiyor hocam.
Ana sayfada yeşil değerler olunca site hızlandı zannediliyor.
Ama alt bağlantılar?
İçeriklerde Adsense reklam kodları olduğu için alt bağlantıların değeri çok kötü oluyor.
Dediklerinize katılıyorum, zaten belirttim; sunucu - tema ve cache eklentisi şeklinde.