vaktinizi nasıl değerlendirdiğinize odaklanın. bu vakti, döviz kazanmak için nasıl kullanabilirim sorusunu sorun. eksiklerinizi görün. kapatıp kapatamayacağınızı düşünün. kendinize güveninizi sorgulayın, eksiklerinizi görün, kapatıp kapatamayacağınızı sorgulayın. döngüler kurarak sonuca ulaşın. tüm sorulara çözüm bulabildiğiniz noktada, döviz kazancına geçiş yaparsınız. sorunlarınız azalır.
temel sorun yönetimde. yönetimi belirleyen de halk. aslında halkta. halk ne zaman farklı sorular sormaya başlar, dönüşüm o zaman gerçekleşmeye başlar. bu farklı soruların da öncelikle kendimize sorulması gerekir. hep yaptığımın dışında ne yapıyorum, limitlerimi ne kadar zorluyorum, niye rutindeyim, niye risk almıyorum, niye araştırmıyorum, öğrenmiyorum vs.
tüm toplum bu sorunlara yoğunlaştığında, beceriksiz yönetimleri başında 5 dakika tutmaz ilk seçimde yollar. gelen de mi kötü, daha iyi seçenekler zamanla ortaya çıkar ve kötüyü indirip yeniyi geçirirsin. düzen, bu kafayla düzlüğe varır. diğer türlü aynı makus talihler dönüp dolaşıp sürer gider.