Meslek lisesinde işi temelden öğretme adı altında bu metot ile eğitim aldık. Sonrasında da tabi 1. vitesten 5.vitese geçmeyi ihmal etmeden Adobe Dreamweaver'e geçmiştik yanlış hatırlamıyorsam

Eğitim sürecinin çok büyük kısmı tabi işin temelini öğretmen olduğu için tablolarla web programlamaydı yıl 2012 bu arada. Organik, Doğal, Zor olan güzeldir - iyidir klişelerinin devamı hâla lion ve lipo pillerdeki yeni alınan bir ürünün 10-12 saat şarj edilme olayı gibi ciddi bir sorun yani şarj devresinin dili olsa ne yapıyorsun dostum derdin ne der insanlara :PP . İnsanlar yanlış düşünceler ile her şeyi bilmeden, araştırmadan iyi veya kötü şeklinde yorumlamadan kurtulmalı.

Bu mantıkla mevcut yenilikçi transistörlü sunucu ve sistemleri de kullanmamalı lambalı transistörlü sunucularda mı çalışmalı siteler. Sunucuları simetrik, metro ethernet ile bağlamakta olmaz en iyisi mümkünse ya telgraf, ya da 56k dial-up bağlantı.

Tamamiyle Vintage yada global adı ile everyVintage gibisinden diye bir şirket kurup her şeyin en eski analog halini pahalı pahalı satmaya çalışsak sırf değişiklik ve manevi haz farklılık haz arayışındaki insanların gösterebileceği ilgi aslında küçümsenmemeli. 2022 yılında çevirmeli internet, tuşlu kamerasız 5 cm kalınlığında 200 mah eski geleneksel batarya çözümleri falan )