hoca e-ticarette tutunmak zor dediğiniz gibi. yani bir işte çalışmalı sonra işler bir noktaya geldiğinde devam edilmeli düşüncesindeyim. hani para yok pul yok işe girince masraflar çok stresten düşünemiyorsunuz zaten.
Ve bunları hiç bir yardım almadan tek başıma yaptım.
hayırlısı olsun girişimci ruhu olan her insan bir gün mutlaka başladığı yerden daha ileriye gider mühim olan zoru başarmak kolayı herkes yapar. Mücadeleye devam asla pes etme.
Vazgeçmeyeceğim asla sürekli bir şeyler kovalıyorum zaten asıl mesleğim Öğretmenlik
Maalesef çoğu girişimcilik hüsranla bitiyor. Ne zaman düzelicez baba mezara girince mi?
Ahahahsjsjs bu lafa çok gülüyorum ya
Hayatta herşeyin hayırlısı. Ben 24 yaşımda harita şirketi, 27 yaşımda ümraniye merkez'de kuruyemiş dükkanı batırdım. 32 yaşımdayım, Allah nasip eder tekrar fırsatım olursa ticaretten asla vazgeçmem. Size de tavsiyem pes etmeyin.
Pes etmem ama zor baya ya
Anlattıklarınızın hepsini birebir yaşadım. Ben de kozmetik sektöründeydim. Hala ürünlerim duruyor. 6500'e dükkan kiraladım, bizim de aynı sebeplerden iptal oldu. E-ticaret de birebir aynı. Çok şaşırdım, resmen aynı şeyleri yaşamışız. Ve şu an iş arıyorum
Bende stickerları o dükkanı eve çevirip yapıştırmaya başladım ahahahah