bir konu hakkında bilginize danışmak istiyorum 2-3 haftadır. çeşitli pazaryerlerinde satış yapmakta olduğum iphone logolu lansman kılıf modellerine ait ürün sorusu olarak
Alıntı
- Uyarılar sonrası Mağaza linkiniz ilgili birimimize iletilmiştir. Gerekli işlemler uyarılarımız sonrası Fikri Sanat Eserleri Kanununca gerekli işlemler yapılacaktır. Kullanılan Görsel APPLE (Telif Hakkı ©️ 2022 Apple Inc.) tarafından korunmaktadır. Logo isim (iphone, apple, magsafe) ve diğer ürün gruplarına ait görselleri kaldırmanız talep edilmektedir. cem.akbay@apple.com Satış izniniz olmadan sağlanılan apple logolu ürünleriniz hakkında tarafınıza ulaşıyorum. Apple tarafından alınan onaylı SATIŞ SÖZLEŞMENİZ bulunuyorsa tarafıma mail üzerinden iletmenizi talep ediyorum. Sözleşmeniz bulunmuyor ise ürünlerin kaldırılmasını talep ediyoruz. Son fesh sözlü uyarı tarihi 02 Şubat 2022 'dir.
mesajı atılmakta fakat bu isim ve epostaya ileti göndermeye çalıştığımızda e posta gönderilmedi uyarısı ile karşılaşmaktayız. Sizce bu fake bir bildirim midir ?
Konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.