eski yazdığım mesajlara bakarsın anlarsın bu kişiye bi mesaj yazdığım gibi rahatsız etme diyor ben logomu yaptıracağım kişiyi buldum beni iyi anladı revize vs. anlamdada anlaştık devamlı çalışacağız / yani benden yana bir sıkıntı yok şuan burdaki çoğu kişi beni karalisteye eklemiş olabilir ama sıkıntı değil benim hayatım sadece r10 değil para kazanılır kolay ticareti güvenli yapmak gerek zaten grafigaraj beni bazı laflarından sonra kendini soğuttu orda düşünmeye başladım iade almaya daha öncede dediğim gibi öncesini ve sonrasını atmıyor burda üste çıkmaya çalışıyor eğer ben ona şikayet konusu açsaydım olay burlara gelmeyecekti
Yav arkadaşım sana nereden bulaştım gerçekten bilmiyorum. Sence ben sen şikayet açacağın için mi paranı yolladım? Açsan kaç yazar bu ikincisi senin şikayet konusu açmandan korksam maxi geyiğe atmam bunları. İleride yaşın büyüdükçe bu yazılanları okuyup utanırsın umarım. Bu kafaylada zor utanacaksın gibime geliyor. O kadar kişi okuyup seni engelliyorsa kendinde kusur ara sana verilen bir süre var iki gün bu iki günde logonu bitirip atacağım zaten tatava yapıp duruyorsun boş boş önce kişisel logo yaptıracağım dedin tamam dedim başladım sonra mesaj attın fikrimi değiştirdim smm siteme yaptıracağım dedin tamam dedim oyuncak mı bu iş saat başı ne yaptın diye yazılır mı? Ben senin gibi eli bol gönlü hoş bir insan değilim yetiştirmem gereken bir sürü iş var

sapık gibi sürekli rahatsız ediyorsun tamam diyorum tekrar yazıyorsun. Attığım logo hoşuna gitmemiş olabilir tekrar yapacağım diyorum hala sapık gibi devam ediyorsun. Bu arkadaşa sürekli alttan aldım sonunda çıldırttı beni en sonunda sana hak ettiğin gibi cevap verdim.