Olabilir. Ben hatırlamıyorum. Kanka herhangi bir hizmet aldığında hizmet aldığın kişiye sürekli ard arda yazıp araman uygun değil. Kişinin o anda başka işi olabilir acil bir durumu olabilir. Çocuğuyla vs ilgilenmek zorunda olabilir. Bırak adam sana verdiği vakitte yapıp bitirip göndersin. Yaptığı logoyuda beğenmezsen bir daha ticaret yapmazsın olur biter. Sürekli adama mesaj atarsan adam işine odaklanamaz. Aynısını r10dan biri yaptı bana. Engelledim gitti. Ona rağmen hala ticaret yapmaya çalışıyor benimle. Zaten r10da çoğu kişide yaşdan dolayı ön yargı oluşabiliyor. Böyle yaparsan ilerde hiç müşterin kalmaz haberin olsun. Bu arada yaşın kaç?
eski yazdığım mesajlara bakarsın anlarsın bu kişiye bi mesaj yazdığım gibi rahatsız etme diyor ben logomu yaptıracağım kişiyi buldum beni iyi anladı revize vs. anlamdada anlaştık devamlı çalışacağız / yani benden yana bir sıkıntı yok şuan burdaki çoğu kişi beni karalisteye eklemiş olabilir ama sıkıntı değil benim hayatım sadece r10 değil para kazanılır kolay ticareti güvenli yapmak gerek zaten grafigaraj beni bazı laflarından sonra kendini soğuttu orda düşünmeye başladım iade almaya daha öncede dediğim gibi öncesini ve sonrasını atmıyor burda üste çıkmaya çalışıyor eğer ben ona şikayet konusu açsaydım olay burlara gelmeyecekti