Bu o kadar kolay bir şey değil. Sadece uygulama yapıp kenara çekilmekle olmaz. Piyasaya güven vermeniz lazım, tanıtımını yapmanız lazım, iyi bir ekip kurmanız lazım ve en önemlisi bol paranızın olması lazım. Bu işler bedavaya olmuyor.
Teşekkür ederim ama kafama koydum ekip falan ne varsa yapmalıyım bu işi gerekirse sponsorlarımla iletişime geçerim ve büyük bir sermaye koyarım yeterki kafamdaki projeyi gerçek yapabileyim.
Cok ugrasman gerekir. Güvenlik en önemli kısım. Ek olarak trustwallet soğuk cüzdan değildir. Soguk cüzdanlar donanım cüzdanlarıdir ledger gibi veya kağıt cüzdanlardir.
ah kusura bakmayın konuda da düzenleme yapayım soğuk cüzdan sanıyordum daha ikisini bile birbirinden ayıramıyorum demekki açıkcası bir coin ürettik ancak hiçbir tanıtımını yapmadık bu coini kendi yapacağımız wallet uygulamasında işlem ücreti olarak kullanılması ve daha sonrasında piyasalarda yer almasını hedefliyoruz önerilerini varsa daha fazla hepsini dikkate alacağım hedefe ulaşma süresi olarak 5 yıl dedik umarım birşeyler başarırız