fiverde satış durumunuz nedir hocam
Selamlar, ****** doymuş durumda bu yüzden artık oralara uğramıyorum. En son bir yıl kadar oluyor, 10 dolarlık bir satış yaptıktan sonra da bıraktım. Ne yazık ki Hintliler ölü fiyatına iş yapıyorlar. Doymuş olduğu ifadesi de benim değil bir çok yabancı makalede okudum. İş yapmak için hem çok uğraşacaksınız işi aldığınız da da elinize doğru dürüst bir şey geçmeyecek. Bıraktım Hintliler ne halleri varsa görsünler orada.
Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim . Dork yapmak nedemek ve bu ''Elimde Google dork yaparak ve yabancı hack sitelerinden elde ettiğim yüzden fazla para kazanma metodu mevcut. Neredeyse hepsi de pdf formatında. '' yabancı hack siteleri nereler ve oralara hack olaylarını hiç bilmeyen biri girse acaba başına sıknıtı gelir mi ?
Selamlar, Dork yapmak demek google'ın arama araçlarını spesifik kullanarak istediğiniz şeyleri aramak demek. Bu yöntemler para kazanma üzerine yani hack ile bir ilgisi yok. Ancak yöntemlerin arasında istisna olarak hack ve crack öğreten de var. Başlarına bir sıkıntı gelmez çünkü çok azı blackhat yöntemi geneli benim burada anlattığım gibi nasıl kazanılacağına ilişkin püf noktaları barındırıyor.
Edit: Yukarıda arkadaş hack sitelerinin isimlerini istemiş
şurada ki konuda bahsettim.