mutahas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi hocalarım ben kendi çabalarımla maddi imkanımın olmadığından dolayı her şeyi ücretsiz olmasına rağmen film sitesi kurdum ve gayette kendi emeklerimde iyi kurdum. Sonra kendimce diğer sitelerden iframe kodları çekip siteye gömüyordum. İndirip yüklemek sunucuyu yorar diye. Reklamımı yaptım. Reklamımı yapar yapmaz bir grup çıkıp domainim .cf diye alay edip siteye ddos atmaya başladılar. Bende dosyaları hemen şifreledim. Siteyi hosta gömdüm. En sonda cloudflare çekip siteyi kapadım. Yani benim analamadığım hiç mi utanmıyorlar başkalarının hayallerini küçümsemeye. Yazık gerçekten çok yazık.
Hocam benim ilk zamanlarım gibi smm panel ile işe başladım sonra ben kemdi şirketimi kurdum Arkadashost ilk 2 ay da full ddos vs denilen şuydu bana sen yapamazsın sen böyle bir yeri ayakta tutamazsın ama ben her şeye rağmen işlerimi büyüttüm 2. Sunucu aldım Şu anda allaha şükür işlerim yolunda ve ben ve ekibim olarak Smm panel yapıyorum piyasayada hızla büyüyeceğiz hocam çünkü tr de bir iş yapıyor isen önce biraz harcama yaparsın sonra da kazanmaya başlarsın.