Yorumlarım çoğunu okudum gerçekten karşı görüşe tahammül kalmamış.
Türkiye cennet gerçekten ama bu cenneti yaşayabilenlere.
Doğal, çevre, coğrafi konum olarak öyle görünse de ülkenin %56 si idi sanırım asgari ücretle çalışanlar.
Ben ve esim çalışıyoruz, Allaha sukur iyi de gelirimiz var. İki çocuğumuz var tabi onlari da düşünmemiz gerekiyor.
Yanlis anlaşılmak istemem ama aylık gelirimiz ortalama 30 bin civarinda biz luks yaşamıyoruz. Hatta çok normal bir yaşantımız var. Hayat bana da pahalı geliyor ki bu gelir Türkiye ortalamasına vurunca cok cok üstünde.
Çocuklarımızın geleceği ile ilgili kaygılarımız cok fazla. İkisi de devlet okuluna gidiyor. Gittikleri okul İstanbulun ve Türkiyenin en iyi ilk okullarından birisi bu ve bunun gibi okullara kaç kişi gidebilir?
Çoğu okul içler acısı. Eğitim sistemi çökmüş.
bu gelire rağmen İrlandadan is teklifi geldi ailecek İngilizce kursuna yazıldık, Allah izin verirse gideceğiz. Orada kişi bası 4bin dolara çalışacağız. Oradaki 8 bin birim buradaki 30 bin birimden daha değerli.
Arabamı satıp dolara çevirsem orada daha iyisinden 6 tane alabiliyorum boyle saçma bir düze olabilir mi. Arabam 2012 model öyle sıfır vs sanılmasın.
Ayrıca çocuklarımızın geleceği için bunu yapmamız gerektiğini düşünüyoruz.
İnsalllah yanılırım ama bu sistemle 20 yıla kalmaz her iki çocuktan birisi garanti işsiz kalacak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Teşekkürler. Türkiye'de iki kişinin çalıştığı en alt segment işlerde çalışan bir aileye bile neredeyse 10 bin TL giriyor. Az bir gelir değil, elbette zamlarla başa çıkılabilirse...