Herkese iyi forumlar arkadaşlar

Sizlere bir sorum olacak çok kısa..
Başımdan geçen bir olay var. Burada karşı taraf aylık düzenli ufakta olsa iş getiriyordu bana.
Dün birim bazlı fiyatlarda zam yapmak istediğimi belirttiğimde karşı taraf bana kar payının düşük olduğunu ve paranın büyük çoğunluğunu benim kazandığımı söyledi.
Kendisi sadece müşteri getiriyor. Daha sonrasında hiç bir şekilde müşteri ile bağı kalmıyordu. İşi benim yaptığım gibi geriye dönen revize vs gibi şeyleri de ben direk müşteri ile muhattap olarak yapıyordum.
Bunun üzerine bana şöyle bir cümle kurdu. "Bazı şeyleri daha kavramamışsın. Önemli olan iş yapmak değil o işi bağlamaktır. " Muhtemelen bana daha iş getirmeyecek bu sorun değil benim için ancak merak ettiğim konu şu sizce haklı mı?
Marka vermek istemiyorum ama cidden büyük markalara iş yapmışlığım oldu. İlgili marka yetkilileri de yaptığım işten ve ikili diyaloğumdan çok memnun. Hatta kaç kere iş teklifinde bile bulundular bana.

Burada anlayamadığım nokta şu; Kendisi sadece arada olduğu için benle aynı oranda kazanmak zorunda mı? Bu düpedüz benim kazancıma göz dikmek olmuyor mu?

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim