Benim kardeşim örneğin karı koca çalışıyor toplam 4100 Euro maaş alıyorlar. Türkiye'ye gönderdiklerinde iyi para ediyor ancak Münih'teki sadece kiraları bile 1900 Euro. Bu yalnızca kira ikisi de eğitimli çalışanlar ve havayolu şirketindeler. Avrupa'da yaşayıp Avrupa'da harcıyorsanız Avrupa iyi bir yer değil...
Benim öz amcaoğluda Almanya/Frankurtta yaşıyor 4 yıldır gitti ve hiç sizin konuştuğunuz gibi yaşamıyor . Normal bir dönerci dükkanı çalıştırıyor.
4 yılda nelermi yaptı ?
Türkiyede 2 daire aldı : 2.000,000₺
Türkiyede memleketinde bahçe aldı 500 metrekare içerisine ayrı ev yaptı havuzu dahil yazın 1 ay gelip keyif çatıyor : 1.000.000₺
Altındaki araba mercedes e300 : 2,500,000₺
Bana şimdi mantık çerçevesinde Türkiyede asgari ücretle karı koca çalışan birinin bunları nasıl çalışarak 4 yılda alacağını söyleyebilirmisiniz ? Bırak 4 yılı bir ömür asgari ücretle çalışırsa yine alabilirmi bu saydıklarımdan birini ? A L A M A Z
Hani diyorsunuz ya 2 kişi çalışırsa ferah seviyesi yüksek hadi anlatın iza edin bana
Çalışarak asgari ücretle nasıl ev alınacağını açıklayın, çalışarak asgari ücretle nasıl araba alınacağını açıklayın , çalışarak asgari ücretle nasıl birikim yapacağınızı açıklayın, çalışarak asgari ücretle çocuklarınıza nasıl gelecek hazırlayabileceğinizi açıklayın... Açıklayamazsınız çünkü davulun sesi uzaktan hoş gelir