Merhaba,
Türkçe dilde olmak üzere,
- Haber siteleri dışında
- Tamamen organik hitli
- Aylık 3K TL ve üstü (Adsense geliri) => Diğer gelir türleri ile ilgilenmiyorum. Affiliate, tanıtım yazısı vs vs..
- İçerikleri tamamen özgün.
- En az 3 yıldır aktif site
- Geliri istikrarlı olmalı, son 2-3 ayda patlama yaptı vs siteleri değerlendirmiyorum.
Blog sitelerini arayışım vardır.
Ayırdığım bütçe: X.XXX.XXX
Alım konusunda asla acelem yok ve bu arayışım seneler boyunca sürebilir. Teklif edeceğiniz bir siteyi satın almadan önce günlerce belki haftalarca araştıracağım, değerlendireceğim. Kredi çektim onaylansın, ortağıma danışayım gibi bahanelerim olmaz, direkt nakit hazır.
İnsan yaptığı işi sevmelidir. Sitenizi satın almak için faaliyet gösterdiği konuyla ilgilenmekten keyif almalıyım. Tek kriterim budur.
Alım işlemi noter onaylı ve avukatımızın düzenleyeceği sözleme dahilinde olacak, devir işleminden önce sözleşmeyi karşılıklı onaylayabilirsek geride pürüz bırakmamış oluruz. İlgili sözleşmenin başlıca şartları;
- Sitenin 6 ay içinde Adsense & Google tarafından ban yememesi
- Eski sahibinin siteyi kopyalamaması (bu durumda satış yaptığı değer üzerinden ek tazminat ödemeyi kabul eder)
Devir işlemleri İzmir'de gerçekleşecektir. Alım yapmak üzere karar verdiğimde satıcı için uçak biletleri ve otel rezervasyonları gibi masraflar tarafıma aittir.
Belirttiğim kriterleri karşılamayan siteler için lütfen teklifte bulunmayınız.
Şimdiden teşekkürler.