Merhaba. Uzun zamandır TR üzerinde gayet memnun ve mutlu olduğum bir hosting hizmeti alıyorum. Lakin kaynak değerleri yetersiz geldiğinden ve işimi global operasyon ağına taşıyacağımdan dolayı yurtdışı kaynaklı bir hosting hizmet sağlayıcısı arıyorum. Bu bağlamda 1. önceliğim güvenlik ve kalite olduğundan dolayı Siteground ile A2 Hosting ilgimi çekmiş durumda. Fakat fiyat avantajından dolayı Siteground büyük ihtimalle tercih etmeyi düşündüğüm firma konumunda.
Soruma gelecek olursam Siteground Hosting hizmeti kullanan arkadaşların yorumlarını merak etmekteyim. Şimdiden teşekkür ederim.
Siteground gayet iyi ama fazla site varsa pahalıya gelir.
Size önerim hetzner kullanmanız.
Bir makina kiralayıp plesk veya cyberpanel kurarak çok fazla siteyi barındırabilirsiniz.
Atıyorum 2 gb bir ramli vpsye 10 tane site kursanız ayda ödeyeceğiniz para 5 dolar. Üstelik 10 gbit hat var paylaşımlı.
Vps olduğu için paylaşımlı hostinglere göre çok hızlı.
Uzun süredir kullanıyorum çok memnunum.
Şu an 1 tane makinada 5 sitem var 5 dolar ödüyorum cloudflare ile birlikte siteler tüm dünyada hızlı açılıyor.
Bu anlattığım sistem sitegroundtan kat ve kat iyi ve hızlıdır.
Çünkü o makinada sadece sizin siteleriniz yer alıyor.
İlla paylaşımlı hosting isterseniz A2 hosting öneririm. Hız olarak siteground tan daha hızlıdır.
Tavsiyem herzaman vps bulut sunucudan yana olur. Temiz sorunsuz. tek linkle istediğiniz sitemi kurar kullanırsınız bir zorluğu da yok.