Benim tavsiyemde konunuzla alakalı olmayan videoları silmeniz yönünde. Algoritmanın etkileneceğini düşünmüyorum çünkü 2014 ten beri bu işten ekmek yiyorum ve yurtiçi yurtdışı özgün kanallarımda defalarca kez videoları silip konsept değiştirdiğim oldu. Ve her defasında izlenmeleri toparlamam en fazla 3 ay sürdü ve daha fazla abone daha fazla izlenme aldım. Tabi sildiğim için değil ancak algortimanın etkilenmediğini söylemeye çalışıyorum. Kanalın tutmasındaki tek kritik nokta youtube'nin seni anasayfa ve video yanında önermesi. Bunun içinde tek ve en etkili vereceğim taktik yurtdışında milyonlar izlenmiş kanalların ve aynı konspetteki videoların kapak resimlerini ve başlıklarını taklit etmektir. Özellikle kapak resimlerinin neredeyse birebir benzerini yapmalısınız. Kendi resminizle yapacaksınız ancak mümkün olduğunca benzeyecek. Başlıkta birebir aynı kelimelerle kendiniz bulmalısınız. Örneğin ingilizce olarak DAĞDA KAMP YAPIYORUZ ve ÇADIR KURDUK adlı video çok izlenmişse sizde türkçe olarak DAĞA GİTTİK ÇADIR KURDUK KAMP YAPACAĞIZ gibi başlık atmalısınız. Ve başlık çevirici kullanarak 92 dilde başlığı çevirmeniz gerek. Youtube bunu algılıyor ve sizi tüm dünyaya öneriyor. Sadece bu taktikle bile ben işimi yürütüyorum.