wpgear adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cep telefonunu veya bilgisayarı yapan hristiyanın cennete gitme olasılığı, 5 vakit namaz kılıp oruç tutan müslümandan %100 daha çoktur. Ayrıca sadece müslümanın cennete gireceği diye bir ayet yoktur. hristiyan da yahudi de süryani de dinsiz de imansız da cennete girecek.
(Kâfir olarak ölenlerin yaptıkları işler, dünyada da, ahirette de boşa gider, Cehennemde devamlı kalırlar.) [Bakara 217] ( AYET Müslüman olmayıp , ama onlar iyi iş yaptı dediğiniz kişilerden bahsediyor. )

(İslam dininden başka din isteyenlerin, dinlerini Allah kabul etmez. Bunlar ahirette en büyük zarara uğrayacaklardır.) [Al-i İmran 85] ( Hristiyanların veya Yahudilerin cennete girmeyeceklerinden bahsediyor. )

(Hak din yalnız İslam’dır.) [Al-i İmran 19] ( Tek geçerli dinin İSLAM olduğunu , haricinden herkesin kafir olduğunu ilan ediyor. )

(İmansızların yaptıkları faydalı işler, fırtınalı bir günde rüzgârın savurduğu kül gibidir. Ahirette o işlerin hiçbir faydası olmaz.) [İbrahim 18] ( AYET telefon ve bilgisayar üretip Müslüman olmayanlardan bahsediyor. )

Şimdi ben hiç bir yorum yapmadım, sadece AYETLER ile sana cevap verdim , Müslüman olmayanlar ALLAHIN cennetine giremeyecek bundan adımdan daha fazla eminim , haşa hariçinde başka biryer varsa bulursalar girsinler.Ama ben söyleyeyim bulamazlar.

(İman edip de imanlarını şirkle bulaştırmayanlar, Cehennemde ebedî kalmaktan emindirler. Onlar için, bu korku yoktur) [En’am 82] ( AYETTE Müslüman olarak ölmüş olan kişilerin ebedi olarak Cehennemde kalmayacağından bahsediliyor )

(Kalbinde zerre kadar imanı olan Cehennemde sonsuz olarak kalmayacak, Cehennemden çıkarılacaktır.) [Buhari, Müslim]

İnanmak veya inanmamakta herkes özgürdür.Sadece beni alıntılayıp cevap verdiğiniz için size yazdım.